Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Když sem se nudil tak sem trochu tlumil :)

o Navštíveno 3203x o
o 13.07.2010, 23:06 | dejvyxxx

foto k příspěvku  od dejvyxxx

o 13.07.2010, 23:14 | dejvyxxx | Upraveno: 2010-07-13 23:24:49
Tak nejen z nudy, ale i z potřeby dosta ze sestavy to co chci, bylo nutno vytlumit pořádně vytlumit dveře.Mnoho lidí nad tím ohrnuje nos,ovšem to jsou lidé kteří podle mně o auutohifi nevědí vůbec nic a tak mně to ani nemůže rozhodit, že názory typu, že dveře octavky nepotřebujou tlumit,že je to už z výroby výborně vytlumené, sem hodil za hlavu a šel jsem s několika pláty vibraflexu směle na to. Tak sem se do toho dal,všechno řádně odmastil a vyčistil a šlo se na to.Vnitřní plech mi dal zabrat,šlo o to že narvat mojí ruku do někdy velice malých míst dveřních prostor bylo dosti obtížné a tak sem se nevyhnul některým drobným šrámům a škrábancům, ovšem bez toho to nejde.Trvalo vše docela dlouho,prakticky celý den, je pravda že jsem nespěchal a tak jsem si v poklidu zatuhlý vibraflex potřel Braxem nechal vyschnout a také přidělal MDF podložky které s originál plastovými nemůžu kvalitativně vůbec srovnávat.
Teď mám vše hotové,možná ještě přetřu celé Braxem ovšem už teď můžu říct ,že to co se děje na mých rainbow sem nikdy neslyšel,v prvu bylo tlumeno u jiného auta tecsoundem,ovšem tady člověk vyhodí peníze protožeže u Vibrafelxu v kombinacei s mým osvědčeným Braxem jsem dnes zažil jak dokáží kompa v uzavřené ozvučnici zabasovat.Dovolím si říct že i s vypnutým basákem mi to hraje líp než lidem s origo muzikou a basákem na 4 mm napájecím kabelu :D Takže doporučuju všem kteří přemýšleli tak jako já a moc se jim do toho nechtělo.Úspěch při pečlivé práci bude zaručen a radost dvojnásobnáá.. Ave chlapci
o 13.07.2010, 23:15 | dejvyxxx

foto k příspěvku  od dejvyxxx

o 13.07.2010, 23:20 | dejvyxxx | Upraveno: 2010-07-13 23:27:23
Dále se chystají doorboardy, ale to až se dokopu k tomu to dodělat ;)
o 13.07.2010, 23:22 | rover (WoodTech)
Pěkně pane :-)
o 13.07.2010, 23:23 | dejvyxxx
Tahnks a podložky paráda ;),asi je ještě nastříkám aby odolaly vlhkosti při horších podmínkách,ale to je už detailik.
o 14.07.2010, 10:30 | Ravo
jo, tak já o víkedu dělal něco podobnýho, akorát materiál byl STP + Splen (modří už vědí ;-)

Bohužel jsem stihl jen jedny dveře, v tomhle vedru je to peklo....ale zase STPčko se pěkně nahřívá rovnou sluníčkem. A MDF redukci jsem si dopředu nalakoval, mokro je fakt nepříjemý. Problém nastal klasicky se stahovačkou...musel jsem rožek uříznout...víc asi nahodím v solo threadu, až budu mít hotovo

foto k příspěvku  od Ravo

o 14.07.2010, 10:30 | Ravo

o 14.07.2010, 10:31 | Ravo

o 14.07.2010, 10:32 | Ravo

o 14.07.2010, 14:32 | Petura
já snad na starý kolena taky začnu tlumit :o)
jak to tak vypadá, tak auto mi zůstane delší dobu (když už ho mám doma rok) tak bych se do dveří taky moch pustit...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3459 sekund.